Loopbaanbegeleiding als groeimotor

banner

De wereld rondom ons evolueert razend snel. Even snel evolueert de invulling van onze job. Tegelijk veranderen ook onze loopbaan-behoeftes. Hoe jij je job op vandaag beleeft, hangt in grote mate af van hoe die job beantwoordt aan en resoneert met wie jij werkelijk bent. Met wat je verlangt. Loopbaanbegeleiding geeft je een inkijk in de manier waarop jij jouw job ervaart en biedt inzicht in groeimogelijkheden.

Waarom loopbaanbegeleiding?

Soms is het eenvoudiger te zeggen wat je niet wil in je beroep, dan te beschrijven wat je net wél wil. Hangen bij jou twijfels over je huidige job? Stel je je vragen over wat je elke dag doet? Zoek je meer plezier, voldoening of groei? Of blijft de combinatie werk-privé een voortdurende strijd? Heb je het gevoel dat je je talenten onvoldoende kan inzetten? Wil je meer wendbaarheid in een snel veranderende bedrijfswereld?

Loopbaanbegeleiding helpt aan een antwoord op al deze vragen.

Hoe werkt loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding vertrekt vanuit de vraag wat jij wil. Jij, als persoon, bent de bron van waaruit ook je professionele mogelijkheden en kansen ontstaan. Bounze helpt jou ontdekken wat jouw missie is. Kortom, welke façetten voor jou belangrijk zijn en hoe die in een job een weerklank kunnen vinden.

Daarvoor laten we je jezelf herontdekken. We graven samen dieper naar jouw talenten, waarden en drijfveren. Zo ontdek je gaandeweg wat jou energie geeft en wat nodig is om het stuur van jouw loopbaan terug in handen te nemen. Je creëert voor jezelf de kans om deze keer bewust richting te kiezen op jouw loopbaan-pad, vanuit het positieve en krachtige in jezelf.

Loopbaanbegeleiding voor u

Loopbaanbegeleiding biedt u een stappenplan en persoonlijke aanpak. We staan bewust stil en vertragen even. Zo laat je een ontmoeting plaatsvinden van jouw loopbaanbehoeftes met jouw talenten, kwaliteiten, waarden en eigenheid.

Voor loopbaanbegeleiding werkt Bounze samen met een door de VDAB erkend loopbaancentrum, Better Minds Coaching. Zo kan je een loopbaantraject volgen met behulp van loopbaancheques. Doe je aanvraag, en klik op http://bettermindscoaching.com/coach/liesbet-heyselberghs

Voor meer info over loopbaancheques https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

Logo BMAW

 

Loopbaancheque label

 

 

Vraag info over loopbaanbegeleiding

Advies voor uw bedrijf

De nauwe dagelijkse interactie en band tussen werkgever en werknemer maken het soms moeilijk om als bedrijf een coachende en begeleidende rol te spelen in de ontwikkeling van medewerkers.

Hulp van een externe coach kan in dat geval helpen om een vertrouwelijk kader te schetsen. Binnen dat kader wordt persoonlijk ontwikkelingsadvies gegeven en kan er diepgang ingebouwd worden bij werving en selectie, groeigesprekken of veranderingsprocessen.

Versterk jouw team, contacteer ons