Bounze als springplank voor jouw groeiproces

Over Bounze

Hoe verloopt jouw groeitraject?

Tijdens de sessies stapt Liesbet jouw wereld binnen. Zo ontdek jij samen met haar welke vastgeroeste patronen jouw vooruitgang of die van jouw team afremmen. Je leert je onvervulde behoeften benoemen en jouw persoonlijke missie visualiseren.

Je leert vanuit een meta-positie naar jezelf kijken. Zo herken je je kwaliteiten en valkuilen. Deze grotere zelfkennis helpt je het stuur terug in eigen handen te nemen en verantwoordelijkheid op te nemen.

Integratieve en eclectische methode

Bounze hanteert de integratieve en eclectische methode. De integratie van lichaam en geest loopt als een rode draad doorheen de begeleiding. De eclectische benadering krijgt vorm door interventies uit verschillende psychologische en therapeutische stromingen te integreren in één compleet, rijkgevuld en krachtig groeitraject.

Persoonlijke groei volgt een opwaartse golfbeweging

Groeien is een tocht maken waar diepgang jou helpt om onderdrukte mogelijkheden te ontplooien. Waar uit elke probleem weer een nieuwe opportuniteit groeit. Het is kunnen loslaten van dat wat je denkt te moeten zijn en toelaten wie je werkelijk bent. 

Een groeitraject verloopt zoals het bewandelen van een golvend landschap, soms met diepere afgronden en hogere pieken, waar op elke top weer een nieuwe opportuniteit ligt en elk dal een stukje van jezelf onthult.

Bounze focust tijdens deze tocht op het afgooien van ballast die afremt, mogelijkheden herkaderen en doorgroeipotentieel aanboren.

Stel uw vraag aan Liesbet

Liesbet

Mensen begeleiden in hun persoonlijke groei is de rode draad doorheen mijn leven. Doorgedreven opleidingen laten me toe om mensen efficiënt te begeleiden in hun persoonlijke groei in de bedrijfswereld en de zorgsector. Met passie maak ik jou en jouw team veerkrachtiger. Zo vergroten we samen het welbevinden.

Ontdek meer over Liesbet

Voor uw bedrijf

Als ondernemer word je geconfronteerd met economische onzekerheden, maar ook met persoonlijke vragen over jouw functioneren en jouw groeiproces. Als extern klankbord helpt Bounze je om jou en jouw team weer volop te inspireren.

Gezonde inter-menselijke relaties en het best haalbare welbevinden van jouw medewerkers zijn een kernvoorwaarde om te groeien als bedrijf. Bounze begeleidt je daarin.

Lees meer over groeitrajecten voor uw bedrijf

Voor u

Persoonlijke groei begint bij jezelf. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat geeft mij energie? Wat vraagt energie? Jezelf deze vragen stellen, draagt bij tot jouw persoonlijk groeiproces.

Het helpt je om problemen om te buigen in opportuniteiten, om een valkuil om te buigen in een uitdaging en om ruimte te maken voor doorgroeipotentieel.

Lees meer over individuele groeitrajecten