Coaching voor bedrijven en individuen

banner

Werken aan veerkracht en groei

Via persoonlijke coaching en teamcoaching het aanwezige groeipotentieel aanboren. Daar gaan we samen voor.

Samenwerken met Bounze is een werkelijk en oprecht ontmoeten. Via zelfreflectie ontwikkel je de nodige veerkracht om creativiteit en nieuwe ideeën aan te wakkeren en nieuwe opportuniteiten te ontdekken. Om finaal te groeien als persoon, als bedrijf, als organisatie.

Doorheen het coachingtraject verhoog je je zelfkennis. Je leert vertragen en tot een dieper bewustzijn te komen. Jij en jouw team leren omgaan met stress, je leert de leider kennen die je bent en kan zijn, je helpt burn-out te herkennen en voorkomen. Je leert anders naar de realiteit kijken. Zo maak je energie vrij om jouw kwaliteiten en die van jouw team ten volle te benutten, en als persoon en als team te groeien.

Ontdek de coachingmethode van Bounze

Wie is Liesbet Heyselberghs?

Mensen begeleiden in hun persoonlijke groei is de rode draad doorheen mijn leven. Doorgedreven opleidingen laten me toe om mensen efficiënt te begeleiden en coachen in hun persoonlijke groei, in de bedrijfswereld en de zorgsector. Met passie maak ik jou en jouw team veerkrachtiger. Om jouw welbevinden en dat van jouw team te vergroten.

Ontdek meer over Liesbet

Voor uw bedrijf

Als ondernemer word je geconfronteerd met economische onzekerheden, maar ook met persoonlijke vragen over jouw functioneren en jouw groeiproces. Als extern klankbord helpt Bounze je om jou en jouw team weer volop te inspireren.

Gezonde inter-menselijke relaties en het best haalbare welbevinden van jouw medewerkers zijn een kernvoorwaarde om te groeien als bedrijf. Bounze begeleidt je daarin.

Lees meer over groeitrajecten voor uw bedrijf

Voor u

Persoonlijke groei begint bij jezelf. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat geeft mij energie? Wat vraagt energie? Jezelf deze vragen stellen, draagt bij tot jouw persoonlijk groeiproces.

Het helpt je om problemen om te buigen in opportuniteiten, om een valkuil om te buigen in een uitdaging en om ruimte te maken voor doorgroeipotentieel.

Lees meer over individuele groeitrajecten